Påminnelse: Muss årsmöte den 26 september – sök styrelsen!

Muss ska hålla ett officiellt årsmöte den 26 september i Stockholm. Plats och tid återkommer vi till här på Muss.se. Deadline för att söka styrelsen är på söndag!

Vill du vara med i Muss?

Valberedningen letar kandidater till de olika posterna:

  • Ordförande
  • Sekreterare
  • Kassör
  • Ledamöter (med en specifik uppgift som t.ex. marknad/pr, resor, Muss.se/redaktionellt, medlemmar/MUSCS, lokalavdelningar, sociala medier etc.)

Vi söker också en revisor.

Valberedningen består av Finn Machenhauer och Jamie Ravenshear samt Øyvind Stople Sivertsen och ni kan nå dem på stople@united.no med er intresseansökan och för information. Skriv gärna en rad om er själva och vad ni kan tänka er att göra osv.

Senast den 23 augusti vill valberedningen ha er ansökan.

Tanken är att vi skall bli en mer öppen förening som under MUSCS (skandinaviska supporterklubben) hjälper till att ta vara på svenska medlemmarnas intresse med hjälp av medlemmarnas engagemang.

Muss – fakta och bakgrund

Manchester United Swedish Supporters bildades 2003 av Kent Yxell, Claes Höglund, Johan Nilsson och Jamie Ravenshear. Muss fungerar som den skandinaviska supporterklubbens (MUSCS) filial i Sverige och arbetar för att stärka gemenskapen mellan svenska Unitedsupportrar.

De svenska supportrarna är i minoritet i MUSCS som med mer än 40 000 medlemmar är Skandinaviens största supporterklubb – antalet svenska medlemmar understiger dock 2000. Muss finns därför till för att vara de svenska supportrarnas röst i supporterklubben.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS