Matchdag!

Idag kan Uefas dröm om att ha Manchester United i Champions League besannas. Det räcker med en uddamålsförlust för Manchester United borta mot Club Brugge för att Uefas flaggskepp ska förgyllas av den allra vackraste klubben.

https://twitter.com/ManUtd/status/636439950435721216/photo/1

(United når också Champions League via en tvåmålsförlust om man gör minst två mål och skulle Brugge vinna med 3-1 blir det förlängning.)


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS