Garry Monk: Vi är aldrig favoriter mot United

Swanseas manager Garry Monk gav en uppdatering inför United på en presskonferens på fredagen. Här är en snabb sammanfattning.

  • Om United? Vi kan aldrig vara favoriter mot Manchester United. Vi var väldigt bra i matcherna förra säsongen. Men det är en ny säsong nu, vi går in som underdogs och hoppas prestera inför våra fans. United har adderat kvalitet till truppen och har många världsklasspelare. Vi koncentrerar oss på oss själva.
  • Rooney: Det är aldrig någon fara att en så bra spelare ska sluta göra mål.
  • Om Swansea: Det blir svårare att tävla mot de stora klubbarna som fyller på med världsklasspelare för stora pengar. Vi har självförtroende och hoppas prestera mot United. Vi behöver stå för säsongens bästa prestation för att få något från matchen.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS