Supporterträff i Växjö den 12 september

Muss Växjö kallar till Supporterträff på Stars and Stripes i samband med Manchester Uniteds hemmamatch mot Liverpool.

Plats: Stars and Stripes Växjö
Dag: Lördag 12 september
Tid: Samling från 17.00
Matchstart: 18.30
Match: Manchester United – Liverpool
Övrigt: Quiz
Anmälan: petter.dellemyr@bevego.se  eller på Facebooksidan Muss Växjö

Klä er gärna i vårt lags färger så vi skapar fin stämning!

Väl mött till denna fantastiska träff med bra tryck.

GGMU

Muss Växjö

Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila lokalt@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS