Media: De Gea till Real kan hända

Deadline day närmar sig med stormsteg. I de flesta länderna stänger transferfönstret redan på måndag kväll, medan det engelska transferfönstret har öppet tills på tisdag klockan 19.00. I början på sommar dominerades ryktessvängen av sagan David de Gea. Den senaste tiden har det varit tystare men nu ploppar det upp rapporter igen. Många tror att De Gea kommer att lämna Manchester United för Real Madrid innan transferfönstret stänger.

Enligt spanska AS ska Manchester United nu vara beredda att acceptera ett bud på 40 miljoner euro för De Gea senast måndag kväll klockan 23.59. AS menar dock att det ingalunda  är givet att övergången blir av. Real vill inte betala så mycket och United vill egentligen inte sälja.

På Independent skriver Miguel Delaney (som jag personligen inte har så stort förtroende för) att det verkar som att Real Madrid har fått sin man. Delaney hänvisar till källor både i Spanien och Manchester som menar att Real ska vara säkra på att övergången blir av.

Över på Mirror skriver Simon Mullock att Jorge Mendes har flugit till Manchester för att göra klart affären. United ska däremot inte ha någon avsikt att backa på sina krav. Real måste betala 30 miljoner pund för att värva De Gea. Mullock menar också att Real inte har varit i kontakt med United den senaste tiden.

Både Mirror och Independent tror att United plockar in Jasper Cillessen från Ajax om De Gea till slut går till Real. Mirror menar dock att den utdragna affären har gjort Ajax irriterade och den holländska klubben kommer bara acceptera en affär om de först gör klart med en ersättare. Det förmodas att de vill ha Michel Vorm från Tottenham.

Enighet råder om att United vill ha Gareth Bale, men att Real inte är intresserade av en affär som inkluderar Bale. Det får nästan ses som uteslutet att Bale skulle gå till United.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS