Media: Ingen flytt till Besiktas för Valdes

Victor Valdes skulle idag flyga till Turkiet för att skriva på för Besiktas. I sista stund ändrade dock den turkiska klubben villkoren för avtalet (kortare kontrakt och lägre lön). Föga överraskande valde Valdes då att tacka nej till flytten.

Enligt spanska AS hade Valdes redan skrivit ut sitt boardingkort när han fick veta att avtalet hade förändrats. BBC rapporterar också att flytten till Besiktas är stoppad.

Valdes har nu 32-33 timmar på sig att hitta en ny klubb. (Eller 51-52 timmar om han hittar en engelsk klubb.)


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS