Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Påminnelse: Supporterträff inför legendmatchen imorgon

Torsdagen den 3 september kl.19.30 anordnar Friends Arena i samarbete med Manchester United Foundation, Liverpool FC Foundation en fotbollsmatch mellan legender från Manchester United och Liverpool.

Spelare som vi vet är bekräftade för matchen är, när detta skrivs, bl.a. Denis Irwin, Jesper Blomqvist, Lee Martin och Bryan Robson som coach.

I samband med detta kan vi, MUSS Sthlm och Friends Arena, erbjuda en supporterträff i samband med detta evenemang. Denna kommer att äga rum på Carlsberg Bar inne på Friends Arena. Baren har fullständiga rättigheter.

Vi träffas från klockan 17.30 och tar något att äta och dricka. Vi kommer även att anordna en quiz och andra aktiviteter med fina priser att vinna. Att besöka supporterträffen är gratis och Carlsberg Bar kan man besöka utan matchbiljett eftersom den befinner sig utanför själva scanningen. Denna finner ni vid huvudentrén (Entré A).

Anmäl gärna ert intresse så att vi vet på ett ungefär hur många som kommer! Detta görs på stockholm@muss.se Där går det även att ställa frågor angående detta evenemang.

Boka era biljetter på Ticnet.se.

Varmt välkomna önskar MUSS Sthlm och Friends Arena!