McNair och Schweinsteiger mot EM

  • Nordirland är en poäng från EM. Detta sedan Lafferty tryckt in 1-1 i den tredje tilläggsminuten i hemmamatchen mot Ungern. Det såg annars mörkt ut för hemmalaget då Guzmics gav gästerna ledningen med en kvart kvar. Dessutom drog Baird på sig två varningar i den 81:a minuten, men Nordirland gav inte upp. Då två omgångar återstår har Nordirland fyra poäng ner till Ungern på tredje plats. Paddy McNair fick ingen speltid.
  • Speltid fick däremot Bastian Schweinsteiger. Den tyska lagkaptenen spelade hela matchen då Tyskland vann med 3-2 i Skottland. Tyskland säkrar sin EM-plats om de tar poäng borta mot Irland i nästa omgång. Annars har man en räddningsplanka i hemmamatchen mot Georgien och skulle inte ens det fungera så kan man räddas av att andra resultat går rätt.
  • Morgan Schneiderlin spelade hela matchen när Frankrike vann med 2-1 hemma mot Serbien i en träningsmatch. Anthony Martial blev inbytt sista kvarten.
  • Englands U21-landslag inledde EM-kvalet med en 1-0-seger borta mot Norge. James Wilson fick dock ingen speltid.
  • Timothy Fosu-Mensah startade när Hollands U19 förlorade med 2-1 hemmam mot Tyskland i en träningsmatch. Fosu-Mensah blev utbytt efter det tyska segermålet.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS