Oliver dömer på lördag

Premier League meddelar att Michael Oliver kommer att döma Manchester Uniteds hemmamatch mot Liverpool på lördag. Oliver får Burt och Beswick på linjen med Mason som fjärdedomare.

Oliver har dömt fyra ligamatcher den här säsongen och har viftat med det röda kortet tre gånger. Senast visade han ut Stokespelarna Afellay och Adam redan i den första halvleken i deras förlustmatch mot West Brom.

Oliver har också varit flitig med de röda korten i sina senaste Unitedmatcher. Det var Oliver som var rättskipare när Di Maria blev utvisad i FA-cupmatchen mot Arsenal i våras och han var också den som visade ut Smalling i derbyt förra hösten. Förutom de två matcherna dömde han också bortamatchen mot Stoke (1-1) och bortamatchen mot Crystal Palace (seger 2-1) förra säsongen. Totalt har han 15 Unitedmatcher på sitt samvete, med resultatraden 7-3-5.

Han har redan hunnit döma Liverpool den här säsongen, i deras mållösa bortamatch mot Arsenal. Det här kalenderåret har han också dömt Liverpool i två cupsemifinaler, förlusten mot Aston Villa i FA-cupen och förlusten mot Chelsea i ligacupen. Totalt har han 19 Liverpoolmatcher med resultatraden 8-7-4.

Oliver har inte dömt någon match mellan United och Liverpool tidigare.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS