Notiser: Reservlagsmatch ikväll, Rojo och Valencia i landslagsspel

  • Uniteds reservlag möter Rochdale borta i Lancashire Senior Cup ikväll. Det är första omgången, motsvarande åttondelsfinal och det blir spännande att se vad United ställer upp med för lag. Demetri Mitchell är tyvärr otillgänglig på grund av skada. Avspark 20.00 och matchen visas på MUTVMuss Twitter brukar kunna leta upp någon stream.
  • Antonio Valencia spelade hela matchen när Ecuador igår vann med 2-0 mot Honduras i en träningsmatch.
  • Marcos Rojo startade för Argentina mot Mexiko. Han fick se den förre Unitedspelaren Javier Hernandez ge Mexiko ledningen på straff. Mexiko ökade på till 2-0 efter 70 minuter. Rojo blev sedan utbytt och fick från bänken se Argentina ordna ett oavgjort resultat efter mål av Aguero och Messi. Sergio Romero såg matchen från bänken.
  • Ed Woodward har blivit invald i styrelsen för European Club Association (ECA), en oberoende organisation som representerar 220 europeiska fotbollsklubbar. [Manchester United]
  • Bayern Münchens VD Karl-Heinz Rummenigge fortsätter som ordförande i ECA. I samband med detta annonserade Rummenigge att de 80 klubbarna i Champions League och Europa League lovar att skänka en euro per såld biljett under sin första hemmamatch i turneringen till de som är drabbade i flyktingkatastrofen. ECA räknar med att klubbarna totalt kommer att skänka mellan två och tre miljoner euro. [Bayern München]
  • Gareth Bales agent säger att det aldrig var nära att Bale skulle gå till Manchester United. Agenten menar att Bales avsikt är att avsluta karriären i Real Madrid. [Guardian]
  • United har, genom att upprätta en profil på den officiella hemsidan, bekräftat att försvararen Thomas Sang har skrivit på för klubben som ”Academy student”. Det betyder att han kommer att studera på heltid men att han kommer att träna och spela med U18 när han har möjlighet.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS