Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Wilson rapporteras ha blivit utlånad

Louis van Gaal och Ryan Giggs har ikväll pratat på ett supporterevent. Där rapporteras det ha sagts att James Wilson har blivit utlånad till en klubb i Championship. Eventuellt handlar det om Derby County. Vi återkommer givetvis med mer, när eller om nyheten bekräftas.

Van Gaal säger att han betalade mycket pengar för Martial men att han köpte honom till sin efterträdare Ryan Giggs…

Van Gaal lovar också att United ska besegra Liverpool på lördag. Upp till bevis!

I andra nyheter så har det nu bekräftats att Manchester United bara betalade nio miljoner euro (6,4 miljoner pund) för Bastian Schweinsteiger. Det är den tyska klubben TSV 1860 Rosenheim som bekräftar detta på sin hemsida. Schweinsteiger spelade för Rosenheim innan han gick till Bayern i de tidiga tonåren, vilket berättigar Rosenheim till en viss ersättning.

I ytterligare andra nyheter så rapporterar Guardian att Chelsea och Tottenham kan få låna Wembley under tiden då de bygger om eller bygger nytt. Premier League sägs inte ha något problem med detta, men klubbarna ska inte få använda två olika arenor under säsongen.

Vi noterar också att Uniteds reservlag idag vann med 3-2 mot Rochdale i Lancashire Senior Cup. Ashley Fletcher gjorde alla Uniteds mål, ett på straff och två efter ordentliga bjudningar av Rochdale. Mer om matchen senare.