De Gea: Vi måste försöka vinna varje match och turnering

Embed from Getty Images

Tidigare idag hittade David de Gea äntligen en penna och kunde till slut skriva på det kontrakt som har legat framför honom i ett år. En stund senare pratade han med MUTV i en intervju.

Jag känner mig väldigt bra. Jag skulle vilja säga tack till [fansen] för deras stöd. Jag känner [deras stöd] från första dagen. Givetvis är jag väldigt glad. De är alltid bakom laget, bakom hela klubben. Det är otroligt. Jag tycker att vi har några av de bästa fansen i världen.

[Det var] mycket spekulation den här sommaren. Men jag fortsätter jobba hårt. Jag är avslappnad, jag är glad här. Nu måste vi se fram emot nästa säsong, den här säsongen. Vi måste spela bra för att vinna matcherna. Förhoppningsvis kan vi vinna en titel.

Det var en annorlunda sommar, det är sant. Jag håller mitt fokus, jag håller mig lugn, jag fortsätter arbeta hårt.

Jag vill också tacka [lagkamraterna], de är fantastiska lagkamrater. Jag är väldigt glad att vara med dem igen.

Vi är Manchester United, vi är en av de största klubbarna i världen. Vi ska försöka vinna allting, givetvis. Men vi vet att det är svårt men vi är Manchester United, vi måste försöka vinna varje match och varje titel.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS