Rizzoli dömer på tisdag

Uefa meddelar att det blir italienska domare när PSV tar emot United på tisdag. Nicola Rizzoli är huvuddomare. Han får Elenito Di Liberatore och Mauro Tonolini som assisterande domare. Antonio Damato och Davide Massa är extra assisterande domare. Andrea Padovan är fjärdedomare.

Rizzoli har dömt United tre gånger. Senast bortamatchen mot Real Sociedad i gruppspelet 2013. Van Persie missade straff och Fellaini blev utvisad i en mållös match. Rizzoli dömde när Van Gaal besökte Old Trafford med Bayern München 2010. Vi har förträngt att Rafael blev utvisad och att Bayern gick vidare på bortamål. Rizzoli dömde också Uniteds 1-0-seger borta mot Besiktas 2009.

Han har dömt PSV två gånger. Senast i Europa League 2013, då PSV förlorade borta mot Ludogorets. PSV fick en utvisning i början på andra halvlek, så vi kanske ska ställa in oss på en utvisning på tisdag. Rizzoli dömde också när PSV förlorade med 3-0 i Marseille i november 2008.

Rizzoli är en rutinerad herre med en VM-final och en Champions League-final på meritlistan. På 45 matcher i Champions League och Europa League (inklusive kval) har han åtta utvisningar, varav två till United och en till PSV.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS