Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U18: Blackburn – Man Utd 1-1

United räddade till slut en poäng efter att ha hamnat i underläge i bortamötet med Blackburn. Marcus Rashford kvitterade för United på en straffspark efter att 15-årige Angel Gomes blivit fälld efter dryga timmens spel.

Det är i mångt och mycket ett nytt Unitedlag den här säsongen. Fosu-Mensah och Tuanzebe verkar ha tagit steget upp till U21 och många nya unga spelare har kommit in. Bland annat 15-årige Angel Gomes som ses som en supertalang, född 2000!

Det var hemmalaget som inledde matchen bäst, men fick ingen utdelning inledningsvis. United var inte ofarliga, och Gribbin testade Blackburnmålvakten men halvleken såg ut att sluta mållös innan Grayson i Blackburn snappade upp en lös boll och dundrade in ledningsmålet strax innan paus.

United höjde spelet i andra i en ganska jämn match. Kvitteringen kom också när just Angel Gomes blev fälld i straffområdet och Rashford var säker från straffpunkten efter 63 minuters spel. Efter det var matchen fortsatt öppen, men målen uteblev och det blev delad pott.

Blackburn – Manchester United 1-1 (1-0)

Uniteds mål: Rashford (63 str)
United: Dorrington – Warren, Williams, Dunne, Reid – Scott (Whelan 62), Kehinde – Diedrick-Roberts (Kenyon 62), Gribbin, Gomes – Rashford

Källa: www.manutd.com