Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Cocu: Vi har en chans att få ett resultat

PSV:s manager Phillip Cocu har idag snackat upp morgondagens match mot Manchester United på en presskonferens.

  • United är bra:Jag tycker att de är ett absolut topplag. Men jag är övertygad om att vi har en chans att få ett bra resultat.
  • Inte rädda:Jag tycker att vi ska respektera varje motståndare men vi är på intet sätt rädda för Manchester United. Vi har ingen avsikt att kasta in handduken innan vi ens har börjat. Det motsatta gäller, vi vill göra det mesta av den här möjligheten.
  • Satsar på tre poäng:Vi går inte in i den här matchen och tänker att vi troligen kommer att förlora. Det är en negativ inställning. Vårt mål är att ta alla tre poängen här, men vi har inte råd att vara naiva.
  • Om Memphis:Det är normalt att du behöver tid att växa, du behöver många matcher. Fysiskt är han väldigt stark och han är också snabb på att lära. […] Han kommer att ge laget mål. […] Jag är säker på att när han har spelat några månader, jag är övertygad om att han kommer att bli bättre och bättre.” PSV:s lagkapten Luuk de Jong satt bredvid på presskonferensen och ser fram emot att möta Memphis: ”Det blir fantastiskt att spela mot honom. Vi hoppas alla att vi kan besegra honom på tisdag.

Louis van Gaal, tillsammans med en spelare, håller presskonferens 19.15.


Källor: Psv.nl, Guardian