Matchdag (Champions League-versionen)!

Efter nästan ett och ett halvt års vila återuppstår ikväll Uefa Champions League. Manchester United har rest till Eindhoven för att möta PSV. Jag har sett enstaka rykten om att turneringen skulle ha pågått även efter Patrice Evras mål mot Bayern München.

Men det verkar bara vara rykten.

Nu är det PSV som väntar. Kvällens match är inte lika betydelsefull. Oavsett resultat är det ju ändå fem omgångar kvar i gruppspelet.

https://twitter.com/ManUtd/status/643689683684339712/photo/1

Men det är givetvis bättre att börja bra. Manchester United har aldrig vunnit i Eindhoven (förvisso bara på två försök). Läge att börja idag alltså.

Hemmalaget har snickrat ihop en egen matchposter.

https://twitter.com/PSV/status/643671104482099200/photo/1

Parallellt med Champions League spelas Uefa Youth League. Uniteds match mot PSV har drog igång 14.00. I skrivande stund är det fortfarande mållöst. Uefa streamar fyra matcher per omgång men har tyvärr inte valt ut Uniteds match den här dagen, så vi får nöja oss med deras textuppdateringar.
Uppdatering: Uefas stream är inte tillgänglig i Sverige. I Sverige får man tillgång till matcherna genom Viaplay.

Det är förstås mycket fokus på Memphis Depay idag. Men Manchester United har även hämtat Andreas Pereira från PSV.

Men vi avslutar ändå med Memphis. När Memphis skrev på för United snickrade PSV ihop en hyllningsvideo.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS