Van Gaal om målskyttet

Att Manchester United för närvarande har svårt att göra mål är ingen hemlighet. Enligt Louis van Gaal är  laget tillräckligt dominanta för att vinna matcherna man spelar, men han medger att laget gör för få mål.

Det spelar ingen roll om det är Premier League eller Champions League. Det spelar ingen roll för mig vem som gör målen. Men vi måste göra fler mål. När du är så dominant som vi är, i alla matcherna, måste vi vinna dessa.

Rooney kan gör olika mål, som Mata, Memphis, Martial, Fellaini. Du kan räkna alla målen som [Rooney] har gjort. I mitt minne har Rooney gjort många mål. Han är nästan rekordhållare i klubben. Jag hoppas att han kommer att slå rekordet.

Citat: Guardian


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS