Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Hooper dömer på onsdag

Manchester Uniteds ligacupmatch mot Ipswich Town på onsdag kommer att dömas av Simon Hooper, vilket meddelas på ligacupens hemsida. Mark Dwyer och Peter Wright är assisterande domare med Carl Boyeson som fjärdedomare.

Hooper är en oerfaren domare och onsdagens match blir hans första Unitedmatch. Han har bara dömt en enda match i Premier League, Crystal Palaces seger i Norwich den 8 augusti i år. Han har dock dömt proffsfotboll sedan säsongen 2008/09 och har totalt hunnit med mer än 200 matcher i Football League, ligacupen och FA-cupen.

Hooper har dömt Ipswich sju gånger (4-1-2), senast i deras 2-0-seger mot Burnley den 18 augusti i år.

Med tanke på att han aldrig har dömt United kommer det knappast som någon överraskning att han heller aldrig har dömt en match mellan United och Ipswich.