Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 15/16 – vecka 38

Will Keane, Preston, hoppade in sista fem minuterna när Preston spelade 1-1 mot Bristol City. Fick sedan 20 minuter när Preston jagade kvittering borta mot Brentford men det hjälpte föga och matchen slutade 2-1.

Ben Pearson, Barnsley, blev utbytt på stopptid när Barnsley spelade 1-1 borta mot Blackpool.
Joe Rothwell, Barnsley, fick sitta kvar på bänken matchen igenom.

Adnan Januzaj, Dortmund, spelade hela matchen när Dortmund besegrade FC Krasnodar på hemmaplan i Europa League. Januzaj var inblandad i Dortmunds första mål och gjorde enligt rapporter en bra match. Dortmund har imponerat stort i inledningen av säsongen och fortsatte på den inslagna vägen när man enkelt besegrade Leverkusen med 3-0. Januzaj inledde på bänken men kom in istället för Jonas Hofmann, som för övrigt gjorde 1-0-målet, med en halvtimme kvar vid ställningen 2-0.

Tyler Blackett, Celtic, hoppade in och spelade sista kvarten i bortamötet med Ajax. Celtic hade en man utvisad och ledning 2-1 när Blackett kom in. Ajax kvitterade sedan med fem minuter kvar av matchen. Blackett satt sedan på bänken hela matchen när Celtic krossade Dundee FC med hela 6-0. Saidy Janko, den föredetta Unitedtalangen, spelade hela matchen för Celtic.

Kieran O’Hara, Morecambe, satt på bänken hela matchen när Morecambe förlorade hemma mot Northampton med 4-2.

Liam Grimshaw, Motherwell, fick göra sin första start och spelade hela matchen. Dock förlorade Motherwell matchen, med 1-0 mot Hamilton.