Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Telegraph: Jones kan vara med i truppen på lördag

Mark Ogden på Telegraph rapporterar att Phil Jones kan vara tillbaka i Manchester Uniteds trupp inför hemmamatchen mot Sunderland på lördag. Jones drabbades av en blodpropp inför ligapremiären och har därför varit indisponibel hela säsongen. Han började dock träna med laget i fredags och Ogden tror alltså att Jones kan vara aktuell för en plats i truppen på lördag.

Fredagen var hans första träning med gruppen. Det är nästan klar, men han är inte i matchform än. Det är väldigt tidigt,” säger Louis van Gaal och personligen skulle jag bli mycket överraskad om Jones är tillbaka i truppen redan på lördag. Två veckors träning och en eller två U21-matcher brukar ju gälla för Van Gaals långtidsskadade spelare (fast med upplägget i U21-ligan hinner ju Jones nästan gå i pension innan det har spelats två U21-matcher).