U21:s första hemmamatch ikväll

Idag är en högst annorlunda dag. Det är nämligen en dag då Manchester Uniteds U21 har en hemmamatch i den engelska U21-ligan. Det är säsongens första hemmamatch i ligan och de regerande engelska mästarna tar emot Everton.

Det blir intressant att se vad man ställer upp med för lag. I normalfallet hade det nog varit en chans för spelare som Lingard, Pereira och Wilson att få speltid men dessa lirare sparas förhoppningsvis till ligacupmatchen på onsdag.

Nästa hemmamatch i ligan spelas den 2 november. Nästa U21-match över huvud taget är först den 26 oktober.

Vi kommer tyvärr inte längre att posta länkar till streamar på vår Twitter, detta då vi fick skäll av Twitter för det. Men r/reddevils på Reddit brukar vara pigga på att posta sånt.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS