Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser och rykten: Ronaldo för 90 miljoner pund i sommar; Navas i tårar

  • Nej, tiden då Cristiano Ronaldo kopplas samman med Manchester United är inte över. Enligt David McDonnell på Mirror ska Ronaldo vara redo att lämna Real Madrid i sommar. PSG uppges vara intresserade men United ska vara redo att tampas med den franska klubben om den portugisiska superstjärnan. Real förmodas kräva en världsrekordsumma på 90 miljoner pund för Ronaldo men folk nära Ronaldo ska tro att detta kan förhandlas ner till 70 miljoner pund. [Mirror]
  • Keylor Navas var ytterst nära en övergång till Manchester United på deadline day. Målvakten själv verkar inte ha varit överdrivet sugen på en flytt: ”Jag ville inte lämna, Madrid är mitt hem.” Navas berättar också att han började gråta när han fick reda på att han skulle bli kvar i Real, ”det var känslor som hade byggts upp”. [BBC]
  • Vi avslutar med ett par godbitar:

https://twitter.com/OptaJoe/status/645636959948406784/photo/1