Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Neymar bekräftar samtal med United

Barcelonas brasilianska anfallare Neymar har nu bekräftat att han i somras pratade med Manchester United. Han säger dock att det inte fanns något konkret erbjudande.

Vi hade konversationer, men det var inget konkret. Jag hörde att det fanns erbjudanden men jag fick inget erbjudande.

Jag vill fortsätta att göra mitt bästa och utvecklas säsong till säsong. Jag hoppas att jag kommer att vara på podiet för Ballon d’Or det här året.

Det är ju inte speciellt långsökt att tro att det här är ett sätt för Neymar att sätta press på Barcelona i en kontraktsförhandling. Men vi kan förutsätta att Manchester United kommer att fortsätta att kopplas samman med de största spelarna. Åtminstone tills det är Memphis, Martial, Wilson, Pereira och Januzaj som är de största spelarna.


Citat: BBC