Jones hoppas spela sig in i laget

Phil Jones missade säsongsinledningen på grund av en blodpropp. Nu är han dock tillbaka i spel igen och han hoppas kunna spela sig in i laget.

Blodproppen var något helt utanför min kontroll. Det var inte en tackling eller något korkat, det var en grej som händer.

Jag kom tillbaka från försäsongsturnén till USA och hade en tight känsla på mina vader och hade en undersökning på det och fann en blodpropp i mitt ben. Det är inte mycket du kan göra. Jag var fortfarande fit och kunde fortfarande röra mig runt huset och det var det frustrerande, att fortfarande gå omkring och försöka träna och vara fit men jag kunde inte vara med grabbarna, för om du får kontakt på det kan det gå längs ditt ben och då är du i problem.

[…]

Jag tränade på gymmet för att bli fit och sedan sakta tillbaka till planen och vänta på att tabletterna skulle göra nytta. Nu är jag fit och bra. Ta i trä på att jag kan hålla mig fit och ta mig tillbaka in i laget. Så det var väldigt frustrerande, men det är bara en sån sak.

Jag är bara glad att vara tillbaka nu och glad att vara med i truppen. Förhoppningsvis kan jag nu ta mig tillbaka in i laget.

Citat: Manchester Evening News


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS