Kassai dömer på onsdag

Uefa meddelar att det blir ungerska domare när Manchester United tar emot Wolfsburg i Champions League på onsdag. Viktor Kassai är huvuddomare, med Gyorgy Ring och Vencel Toth som assisterande domare. Extra assisterande domare är Tamas Bognar och Adam Farkas. Peter Berettyan är fjärdedomare.

Kassai är en rutinerad domare med VM-slutspel (2010) och EM-slutspel (2012) på meritlistan. Han har även dömt en Champions League-final, då United 2011 förlorade mot Barcelona på Wembley. Det är hans senaste Unitedmatch, inför den matchen hade United tre segrar på tre försök med Kassai som domare.

En av segrarna kom mot just Wolfsburg, då United vann med 2-1 på Old Trafford den 30 september 2009. Dzeko gav tyskarna ledningen i början på andra halvlek men United kvitterade nästan omedelbart genom Ryan Giggs  på frispark. Michael Carrick sköt segermålet i den 78:e matchminuten.

Onsdagens match blir den tredje med Wolfsburg för Kassai. Förutom den nämnda matchen mot United dömde han även när Fulham vann med 1-0 i Wolfsburg i kvartsfinalen i Europa League 2010.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS