Tips: U19 på Viaplay imorgon

Som ni säkert känner till spelas U19-turneringen Uefa Youth League parallellt med Champions League. Det betyder att Uniteds U19-lag imorgon tar emot Wolfsburg. Här har vi goda nyheter då den matchen kommer att visas på Viaplay!

Klockan 16.00 är det avspark och det ger oss en sällsynt möjlighet (åtminstone på helt legitim väg) att se juniorlaget spela. Förhoppningsvis kommer fler Unitedmatcher i turneringen att visas.

(Uefa sänder matcher från turneringen gratis på sin Youtubekanal, men de sändningarna är regionskyddade och går tyvärr inte att komma åt i Sverige, åtminstone inte med originalinställningar på datorn.)

United inledde turneringen mycket bra med en 3-0-seger mot PSV. Det gick sämre för Wolfsburg som förlorade med 4-2 mot CSKA Moskva. Gruppvinnaren går till åttondelsfinal medan grupptvåan går till playoff mot lag som tar sig vidare från ”Champions route”.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS