Twenty’s Plenty

FSF, The Football Supporters’ Federation, kommer den här helgen att genomföra en samordnad protest på arenorna i England och Wales. Det är biljettpriserna man protesterar mot och specifikt priset på bortabiljetter, där man vill införa en maxgräns på 20 pund per biljett. Det är en särskilt angelägen kampanj för de som regelbundet ser Manchester United på bortaplan, då det nästan undantagslöst är så att Manchester Uniteds bortamatcher hamnar i den dyraste priskategorin (hos de klubbar som har differentierade biljettpriser).

https://twitter.com/Drasdo/status/649266823154802688


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS