Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchdag!

Arsenal ska besegras om Manchester United ska gå på landslagsuppehåll Top of the League. Att besegra Arsenal är ingen omöjlighet nu för tiden och matchen har kanske inte riktigt samma dignitet som den hade förr. Men när klockan slår 17.00 kommer pulsen att höjas markant.

https://twitter.com/ManUtd/status/650577103189078016/photo/1

Men åren runt millennieskiftet var det annorlunda. Då var det Arsenal som var säsongens största match (jaja, i viss mening är  Liverpool alltid den största matchen, men ni förstår nog vad jag menar). Det var inte alltid vackert, ibland var det riktigt fult. Det hände att Wayne Rooney sprang omkring och skrek ”fuck you” till domaren i en kvart och det hände utan att någon tyckte att det var så värst anmärkningsvärt. När  Van Nistelrooy missade straff hånades han, när Van Nistelrooy gjorde mål på straff kastades det pizza på Fergie. Keane slogs mot Vieira och alla andra som försökte bråka med Gary Neville. Reyes tacklades i 90 minuter och blev aldrig samma spelare igen.

https://twitter.com/DanielHarris/status/650619985736417280

Igår gjorde Aguero fem mål för city. Därmed har alla Unitedspelare fått i uppdrag att göra fem mål. Det ser ju för taffligt ut nu när Manchester Uniteds andel av femmålsskyttarna i Premier League bara är 40 procent. Lee Sharpe har ju gjort hattrick borta mot Arsenal, så Giggs kan ju ringa sin gamla polare och fråga om råd.

Vi laddar för Uniteds match med Liverpoolderby. Där har vi något så unikt som en match där vi hoppas på att laget som kan störa United i tabellen ska vinna. Ja, vi håller ju alltid på Everton mot Liverpool men det brukar ju tyvärr vara så att Liverpool i slutändan slutar högst i tabellen. Icke så den här säsongen. (Disclaimer: Satsar ni pengar på att Everton slutar före Liverpool och förlorar de pengarna så tar jag inget ansvar för det. Men det är ju uteslutet att det ska bli så, trots att Martinez nog inte är en så värst bra manager.)

Vi avslutar med John O’Shea.