Van Gaal om vänsterbacksplatsen

Att Luke Shaws skada ställer till problem är det ingen tvekan om. Louis van Gaal konstaterar att han har många alternativ, men att alla är sämre än Shaw:

Vi förlorade Luke Shaw och det är en stor smäll. Jag sa redan på de första presskonferenserna att den här säsongen kommer att bli Luke Shaws säsong. Och han var den enda positionen som vi inte hade dubbel täckning på, så omständigheterna är inte bra.

Jag måste leta efter lösningar. Ni har sett det. Jag har testat Young, Darmian, Rojo och Blind – fyra spelare har spelat i den positionen efter Shaw och vi har vunnit allt. Men enligt min åsikt har vi ingen bra ersättare för Luke med [samma] kvaliteter. Så det är en stor smäll.

I inte alls relaterade nyheter, men det behövs inget eget inlägg för detta, gratulerar vi Ro-Shaun Williams som har blivit uttagen till det engelska U17-landslaget inför VM i Chile, som inleds den 17 oktober.

Citat: Manutd.com


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS