Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Beckham lyrisk inför återkomsten till Old Trafford

Embed from Getty Images

David Beckham höll i dag presskonferens inför välgörenhetsmatchen mellan Storbritannien och Irland mot resten av Världen. 

Välgörenhetsmatchen som kommer spelas den 14 november, där Beckham själv är lagkapten spelas för att få ihop pengar till Unicef.

– Jag vill tacka klubben för att matchen spelas här. De betyder massor, säger ”Becks”.

Han var också mycket exalterad över det faktum att Sir Alex Ferguson kommer vara tillbaka på bänken som tränare för laget.

– Jag tror det betyder så mycket, för så många människor, att få se managern tillbaka.

Från en manager till en annan

Han hoppas att Giggs vid någon tidpunkt tar över Manchester United. Även om det inte blir inom fem år så kanske det blir inom 10 år.

– Att få en manager som är så gjuten i den här klubben och som vet så mycket om hela föreningen är något som betyder väldigt mycket för fansen, säger han.

Han berättade också att han redan som spelare såg Giggs som en framtida tränare. Att han har en managerådra som man ser hos andra stora tränare.

Tror inte på titeltorka

Sedan Sir Alex avsked i maj 2013 har United inte lyckats vinna Premier League. En titel de erövrade 13 gånger under skottens tid men Beckham är inte orolig.

– Jag kan inte se det hända. Det finns för mycket historia att ta hänsyn till. Det finns för mycket inbäddat i den här klubben för att låta titlarna slippa undan, säger han till The Guardian.