Memphis: Min kropp är inte van än

Memphis Depay har stått för varierande prestationer under sin hittills korta tid i Manchester United. Emellanåt har han visat prov på stor talang men ofta har han haft det tungt. Han medger nu att anpassningen till fotbollen i England inte har varit smärtfri.

Det är många matcher i Manchester. Det är väldigt få vilodagar och på träningsdagarna är du framför allt fokuserad på återhämtning. Det är tungt, två matcher på en vecka, alltid på en hög nivå, och min kropp måste bli van med det.

Jag försöker hantera min karriär i steg. Och jag är fortfarande i mitten. Jag tycker att det här var rätt steg och jag trivs i Manchester. Jag utvecklas fortfarande.

Citat: Guardian

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS