Valencia vann mot Romero

Det var en Manchester United-duell när Sydamerikas VM-kval inleddes. Sergio Romeros Argentina tog emot Antonio Valencias Ecuador. Det såg länge ut att bli en mållös match men i den 81:a matchminuten slog Erazo till på hörna. Minuten senare fastställde Caicedo slutresultatet till 2-0 assisterad av högeryttern Valencia.

Både Romero och Valencia spelade hela matchen. Måhända hade det gått bättre för Argentina om man hade kunnat ställa Marcos Rojo mot Valencia.

Värt att notera från matchen är att Sergio Aguero klev av skadad i mitten av första halvlek. Jag har inte sett några definitiva rapporter än, men det spekuleras om några veckors frånvaro. Det skulle i så fall innebära att han missar Manchesterderbyt den 25 oktober.

Ecuador fortsätter VM-kvalet mot Bolivia sent på tisdag kväll medan Argentina har bortamatch mot Paraguay natten till onsdag.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS