Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ferguson: Klopp är en bra anställning, jag blir orolig

Jurgen Klopp har tagit över som manager i Liverpool. En som tycker att Liverpool har valt rätt är Sir Alex Ferguson.

Well, det är en bra anställning. Jag beundrar honom. Jag känner Jurgen ganska bra från våra möte på [Fifas] tränarklasser i Genève. Stark personlighet, väldigt stark, väldigt envis, bestämd och hans prestationer och hans karriär i Dortmund var en enastående klättring till toppen och jag tror att han kommer att göra det väldigt bra.

Jag gillar inte att säga det, när det är Liverpool, för jag är oroad för det. Men nej, han kommer göra det bra.

Ferguson tycker dock att Liverpools transferkommitté är en dålig idé och han menar att manager ska ha kontroll. Han gillar heller inte fler och fler beslut baseras på statistik och tar över managerns roll.

Läs mer på ESPN FC.