U18: Sunderland – United 3-1

Ett ungt Unitedlag var än en gång tämligen chanslösa när man föll borta mot Sunderland med 3-1. Inspirirerade av a-laget låg man under med 3-0 redan efter 24 minuter innan Jake Kenyon tröstmålade på stopptid.

Med flera nyckelspelare borta på landslagsuppdrag reste Uniteds U18-lag till Sunderland för match. Man fick sämsta tänkbara start när hemmalaget tog ledningen redan efter en minuts spel. Sunderland utökade ledningen till 2-0 efter 16 minuter och efter 24 minuter hade man hunnit göra ett tredje mål också.

United skärpte visserligen till sig, men de gånger man hotade framåt var få. Sunderland hade bra kontroll på matchen som utvecklades till en avslagen tillställning. Det var först på stopptid det hettade till när Marcus Rashford åkte på en till synes allvarlig skada och fick bäras av planen. Otroligt frustrerande om han blir borta en längre tid då han inlett den här säsongen på ett fantastiskt sätt och är dessutom den spelare som United inte kan ersätta i dagsläget.

United fick i alla fall in ett tröstmål och snyggade till siffrorna när Jake Kenyon reducerade. Men närmare än så kom aldrig United som alltså inkasserade ännu en förlust.

Sunderland – Manchester United 3-1 (3-0)

Uniteds mål: Kenyon (90)
United: Dorrington; Whelan, Warren, Dunne, Spratt; Dearnley, Kehinde (Sang 90), Gribbin, Kenyon; Gomes; Rashford (Diedrick-Roberts 90)