Agenten: Valdes lämnar i januari

Victor Valdes är placerad långt, långt ner i Louis van Gaals frysbox. Med det i åtanke är det inte direkt chockerande nyheter när Valdes agent Gines Carvajal säger att målvakten ska byta klubb i januari.

Han kommer att få en chans i januari, vart han än går. Victor kommer inte till Spanien, om han inte bestämmer sig för något annat. Han behöver gå till en plats som känns rätt för honom.

Så definitivt inte Spanien – om inte.

Citat: BBC


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS