Ryan Giggs och Gary Neville i Hall of Fame

Gary Neville har idag valts in i National Football Museum Hall Of Fame, som ämnar hylla de bästa engelska spelarna och de bästa icke-engelska spelarna som har gjort avtryck på den engelska fotbollen.

Samtidigt fick Ryan Giggs ta emot sin utmärkelse för att vara en av de invalda. På tiden kan man tycka – Giggs valdes in redan 2005!

Giggs och Neville är inte de enda med Unitedanknytning i Hall of Fame. Tidigare invalda inkluderar David Beckham, George Best, Eric Cantona, Sir Bobby Charlton (som också är president för museet), Sir Alex Ferguson (vice-president för museet), Mark Hughes, Roy Keane, Denis Law, Jimmy McIlroy, Bryan Robson, Peter Schmeichel, Paul Scholes, Teddy Sheringham och Nobby Stiles.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS