Valencia och Romero in, Wilson ut

På väg till den ryska huvudstaden Moskva meddelade Van Gaal läget inför onsdagens match i en intervju med MUTV. Sergio Romero och Antonio Valencia är tillbaks i truppen efter att ha lämnats utanför densamma under lördagens match mot Everton. Van Gaal ansåg att sydamerikanarna var allt för jetlaggade för deltagande under helgen, men återfinns som sagt i 20-mannatruppen mot CSKA.

När det gäller skadeläget är Ashley Young och Paddy McNair fortsatt indisponibla då de inte repat sig ifrån sina skador. Luke Shaw är, som ni redan känner till, otillgänglig. Till frånvarolistan kan vi även addera James Wilson, anfallaren är småsjuk och Van Gaal vill inte riskera att de övriga spelarna smittas; därav får Wilson hålla sig hemmavid.

Läs mer på Manutd.com


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS