Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser: Solskjaer tar över Molde

  • Bayern Münchens supportrar protesterade igår mot biljettpriserna på Arsenal Stadium. Det gav en hel del rubriker. Till exempel i Guardian.
  • Ole Gunnar Solskjaer är klar som ny manager för Molde. Solskjaer lämnade som bekant just Molde när han skrev på för Manchester United som spelare. Efter en tid som reservlagstränare i United blev den norska klubben hans första riktiga som manager. Det var en framgångsrik period med två ligaguld och ett cupguld. Sedan lockade Cardiff, där det mestadels var kaotiskt. Nu är Solskjaer tillbaka i Molde och han har skrivit på för 3,5 år.
  • Leeds ägare Massimo Cellino har blivit avstängd för återstoden av säsongen då han dömdes för skattebrott i Italien. Cellino var medveten om att han skulle straffas och hans sista aktion som ägare var att sparka managern Uwe Rosler. [Guardian]
  • England är illa ute i U17-VM. Man inledde gruppspelet med 1-1 mot Guinea men förlorade mot Brasilien i den andra matchen. Därmed måste man vinna mot Sydkorea i den sista gruppspelsmatchen för att ha en chans att gå vidare. Ingen lätt uppgift då Sydkorea har vunnit sina två inledande matcher. Möjligen kan England hoppas på att Sydkorea vilar några spelare. Ro-Shaun Williams representerar Manchester United i turneringen och har spelat varenda match hittills i turneringen.