Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträff i Karlstad den 7 november

Lördag den 7 november kallar Muss Karlstad till supporterträff på O’Learys. Missa inte denna kväll som innehåller ett fint erbjudande från O’Learys samtidig som du kan hänga med dina fränder!

Matchen som kommer att visas är United – W.B.A. West Brom har ju svenske Jonas Olsson i försvaret och lagkapten är ingen annan är Darren Fletcher, som är tillbaka på Old Trafford.

Så dra på dig den röda tröjan, halsduken, kepsen, skjortan eller ja, vad som helst!

Sprid buskapet så att så många som möjligt kan samlas och se matchen ihop i Karlstad!

Datum: Lördag 7 november, 2015
Plats: O’Learys Karlstad
Samling: 15.00
Matchstart: 16.00
Övrigt: Tippning och quiz
Anmälan till: martin.jordanskog@telia.com så snart som möjligt

Denna kväll erbjuder O’Learys Karlstad en Boston Cheeseburgare plus en Falcon för 189:-, eller byt ut ölen mot alkoholfritt alternativ så kostar det endast 159:-!

Varmt välkomna!

MUSS Karlstad


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila lokalt@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.