Tips: U18 mot FC DAC live klockan 16.30

Manchester United har, traditionsenligt, rest med sitt juniorlag (ett ungt lag, primärt bestående av förstaårsjuniorer och schoolboys) till Slovakien för ett träningsläger och ett par matcher. Idag, med avspark 16, ska United spela mot FC DAC 1904 Dunajská Streda, som har den goda smaken att sända matchen på sin Youtubekanal.

United har, av någon anledning, valt att inte informera om träningslägret på den officiella hemsidan.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS