Dagens lag: Wilson från start

Batterierna är omladdade efter helgens Manchester-derby och nu tar vi oss an Capital One Cup och Middlesbrough. Det blir flertalet förändringar i elvan mot de senaste veckorna, det kunde vi konstatera när Louis Van Gaal alldeles nyss släppte sin startelva. Vi supportrar lär sitta dreglandes av spänning inför vad vår toppkvartett kan utföra mot ett topplag i Championship. Här är trupperna:

Manchester United

Romero
Darmian Smalling Blind Rojo
Carrick Fellaini
Lingard Pereira Memphis
Wilson

Avbytare: De Gea, Young, Schweinsteiger, Herrera, Mata, Martial, Rooney

Middlesbrough: Meijas, Kalas, Ayala, Gibson, Friend, Leadbitter, Stephens, Nsue, Downing, De Pena, Kike
Avbytare: Dimi, Amorebieta, Clayton, Fabbrini, Jackson, Nugent, Zucolini

Avspark 21.00

COME ON UNITED!


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS