Polska domare imorgon

Uefa meddelar att det blir polacken Szymon Marciniak som kommer att döma Manchester Uniteds hemmamatch mot CSKA Moskva i Champions League imorgon. Paweł Sokolnicki och Tomasz Listkiewicz är assisterande domare och Pawel Raczkowski och Tomasz Musial är extra assisterande domare. Fjärdedomare är Radoslaw Siejka. Som svenskar vi är passar vi på att notera att Peter Frojfeldt är Uefas domarobservatör.

Marciniak är en tämligen oerfaren domare. Han har bara fyra Champions League-matcher i karriären. Senast i september då Atlético Madrid bortabesegrade Galatasaray. Förra säsongen dömde han bland annat Malmös bortamatch mot Juventus. Han dömde också finalen i U21-EM, då Sverige slog Portugal på straffar.

Marciniak har inte dömt varken United eller CSKA tidigare.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS