Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Lingard återigen från start i CL

Efter tre raka 0-0-matcher är det nu läge att lägga i nästa växel och ta emot CSKA Moskva med öppna armar på Old Trafford. I dagens elva kliver Ashley Young in som högerback, Michael Carrick åter från start och Jesse Lingard får ny chans i Champions League. Juan Mata återfår sin favoritroll som släpande anfallare, detta efter att Ander Herrera förpassats till avbytarbänken. Ryssarna har haft problem med trafiken på väg till Old Trafford, men slutligen kom även deras elva.

Manchester United

De Gea
Young Smalling Blind Rojo
Schweinsteiger Carrick
Lingard Mata Martial
Rooney

Avbytare: Romero, Jones, Darmian, Herrera, Pereira, Memphis, Fellaini

CSKA Moskva: Akinfeev, Fernandes, Ignasevich, Berezutski, Schennikov, Dzagoev, Wernbloom, Tosic, Natcho, Milanov, Musa
Avbytare: Chepchugov, Vasin, Nababkin, Golovin, Panchenko, Doumbia

Avspark 20.45

COME ON UNITED!