Matchdag!

All we are saying, is give us a goal,
All we are saying, is give us a goal,
All we are saying, is give us a goal.

https://twitter.com/ManUtd/status/661459560964734976/photo/1

Manchester United ställs mot CSKA Moskva i Champions League ikväll. En seger är beställd, något som knappast är givet med tanke på att United har tre mållösa matcher i rad. Manchester United har heller aldrig vunnit mot ett ryskt lag på Old Trafford.

United är just nu före CSKA på bortamål. United är piskade att vinna (eller spela 0-0) för att ha avgörandet i egna händer inför de avslutande matcherna. Å andra sidan betyder en seger ikväll att avancemanget kan säkras redan i nästa omgång.

U19 spelar mot CSKA i Youth League. Avspark 15.00 i en match som inte går att se om man inte är på plats.

United har nu registrerat Axel Tuanzebe i Champions League-truppen. I och med att han startar för U19 får det dock ses som uteslutet att han tar plats i truppen ikväll.

För U19 gläds vi åt att Marcus Rashford är tillbaka i truppen (han sitter på bänken) efter skada.

We want to attack, 
We want to attack,
We’re Man United, we want to attack!


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS