Andy Cole stöttas i sin sjukdom

Embed from Getty Images

Efter beskedet att Andy Cole lider av en njursjukdom skriver Manchester United på sin hemsida att de önskar honom ett snabbt tillfrisknande. 

Sjukdomen som gör att Cole missar matchen UNICEF – matchen ”matchen för barn” den 14 november på Old Trafford.

– I juni i år upptäcktes ett njurfel på mig. Jag fick det av ett luftburet virus och har behandlats sedan dess. Efter beskedet spenderade jag tre veckor på sjukhus. Under den här tiden har jag inte kunnat jobba eller leva ett normalt liv.

– All positiv support jag har fått från fansen tas tacksamt emot, och om det är möjligt så kommer jag fortsätta min roll som ambassadör i klubben. Jag vill också tacka klubben för att de stöttat mig under den här tiden.

Andy Cole är en av Uniteds allra mest respekterade anfallare genom alla tider och gjorde 121 mål på 232 matcher för klubben.

Han kom till klubben från Newcastle och är tredje bästa målgöraren i Premier Leagues historia, efter Alan Shearer och nyligen omsprungne Wayne Ronney.

Mer info finns på manutd.com


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS