Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: United – CSKA

United gick upp i topp av grupp B efter mål från Wayne Rooney i slutet av andra halvleken. Vinsten i kombination med PSVs vinst på hemmaplan mot Wolfsburg gav ett bra utgångsläge inför de två återstående matcherna.

Embed from Getty Images

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
8

Räddningen han gör i sekvensen precis innan 1-0 målet är potentiellt direkt avgörande. Fortsatt en poänggräddande faktor i laget och imponerande i varje match.

Ashley Young
6

Föredrogs framför Darmian som haft ett par tuffa matcher på sistone. Gjorde inte bort sig defensivt utan gjorde ett stabilt jobb, men kvaliteten i inläggssituationer är fortsatt på tok för dålig.

Chris Smalling
8

Majestätisk! Bara fortsätter att befästa sig som ligans och en av de bättre mittbackarna i Europa.

Daley Blind
6

Hanterade situationer på ett bra sätt och levererade en av sina patenterade långa bollar till frilöpande Mata i första halvleken.

Marcos Rojo
7

Låg bakom mycket framåt och hade två av lagets bästa chanser som tyvärr ej förvaltades med precision. Även defensivt gjorde han ett bra jobb och har nu befäst positionen till vänster till sin.

Bastian Schweinsteiger
7

Utbytt ’88. Fin insats från tysken som styrde och ställde rejält från  sin position.

Michael Carrick
6

Frånsett den fina crossbollen ut till Lingard som låg bakom målet tappade han på tok för mycket boll på mittfältet. Inte inne i en stabil period i sitt spel för tillfället.

Jesse Lingard
7

Blandade och gav men fortsatte att försöka och hans assist till målet är en mycket viktig sådan. Såg inte ut att rygga tillbaka på grund av matchens betydelse och evenemang utan tog för sig.

Juan Mata
6

Utbytt ’74. Fick inte till så mycket i sitt spel innan bytet, och kunde ha gjort bättre vid frispelningen från Blind.

Anthony Martial
6

Utbytt ’65. Erbjöd viktiga djupledslöpningar och gjorde det tufft för mittbackarna i CSKA, men hade ej någon lycka i avslutningslägen.

Wayne Rooney
6

Gjorde det så förlösande målet, både för honom själv och laget som gått mållösa i över sex timmar. Såg rörligare ut i positionen bakom Martial.

Marouane Fellaini
6

Inbytt ’65. Kom in och gjorde ett bra jobb, i ett läge i matchen där publiken verkligen började kräva anfall och mål.

Memphis Depay
5

Inbytt ’74. Åstadkom närmast ingenting under sitt korta inhopp.

Ander Herrera
n/a

Inbytt ’88. För kort tid på plan för betygsättning.