Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Borthwick-Jackson i truppen imorgon, Fellaini rapporteras skadad

Förra veckan fick Axel Tuanzebe chansen i a-lagstruppen för första gången. Den här veckan rapporteras det att ytterbacken Cameron Borthwick-Jackson kommer att få plats i matchtruppen. Förklaringen är så klart att United börjar få ont om ytterbackar. Förutom Shaw och Valencia som är skadade är Darmian avstängd.

Embed from Getty Images

“Mångsidig spelare född i Manchester som varit ordinare ifjol. Spelat mest vänsterback men är bekväm som mittback. Stark defensiv och brytningssäker,” skriver Mikael Krekula om honom på vår sida för ungdomslagen.

https://twitter.com/amckeeganMEN/status/662713979374927872

Borthwick-Jackson är precis som Tuanzebe född 1997. Men då Borthwick-Jackson är född tidigare på året räknas han som U19-spelare, medan Tuanzebe fortfarande är en U18-spelare.

Inför matchen imorgon rapporteras det på fredagskvällen att Marouane Fellaini är skadad.