Resultat: United – West Brom 2-0

Embed from Getty Images

Manchester United tog tre välbehövliga poäng inför landslagsuppehållet då West Bromwich Albion besegrades med 2-0. Jesse Lingard gav United ledningen, tidigt i andra halvlek, med sitt första mål för United. På tilläggstid kunde Juan Mata fastställa slutresultatet på straff sedan Anthony Martial blivit fälld.

Uniteds seger var välförtjänt då man hade fullständigt kontroll i stort sett hela matchen. West Brom var dock bara ett remarkabelt dåligt avslut från Saido Berahino ifrån en kvittering. Berahino fick fritt läge att nicka mitt i straffområdet men han nickade långt över. Där var det tur och inget annat som räddade United.

Embed from Getty Images

Cameron Borthwick-Jackson debuterade för United. Den unge vänsterbacken ersatte Marcos Rojo med en kvart kvar att spela. Kul!

Mer om matchen följer.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS