Lånekollen 15/16 – vecka 45

Will Keane, Preston, satt kvar på bänken matchen igenom när Preston besegrade Nottingham Forest med 1-0 på hemmaplan. Fick sedan spela sista kvarten när Preston spelade 0-0 borta mot QPR.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen när Barnsley återigen föll. Den här gången med 4-3 borta mot Coventry. Pearson noterades inte för några poäng i målfesten men likväl ett gult kort. Spelade hela matchen när Barnsley överraskande åkte ur FA-cupen efter förlust 1-0 mot Altrincham.

Adnan Januzaj, Dortmund, inledde lite överraskande på bänken i EL-mötet med Qabala på hemmaplan men efter att Reus skadat sig fick Januzaj komma in direkt i den andra halvleken och även om Januzaj var delaktig, bland annat i Dortmunds tredje mål, så hade det kanske behövts ett mål för att Januzaj skulle ta chansen i det extremt offensivt skickliga Dortmund. Matchen vann tyskarna med 4-0, ställningen var 2-0 när Januzaj kom in. Fick sedan sitta på bänken matchen igenom när Dortmund besegrade Schalke 04 i derbyt med 3-2.

Tyler Blackett, Celtic, fick inleda på bänken i EL-mötet med Molde på hemmaplan men redan efter nio minuters spel fick han chansen att komma in vid ställningen 0-0. Efter 69 minuter blev Blackett utbytt efter underläge 1-2 och efter att Blackett missat i markeringen på gästernas ledningsmål. Blackett var sedan inte med i truppen i ligamatchen mot Ross County som Celtic vann med 4-1.

Liam Grimshaw, Motherwell, spelade återigen hela matchen när Motherwell föll med 1-3 hemma mot Inverness i ligan.

Donald Love, Wigan, fick ingen rolig eftermiddag när Wigan åkte ur FA-cupen med dunder och brak efter förlust 4-0 mot Bury. Love spelade hela matchen.

Joel Castro Pereira, Rochdale, fick infinna sig med att sitta på bänken även i FA-cupen när Rochdale slog ut Swindon med 3-1.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS