Lånekollen 15/16 – vecka 46

Med landslagsuppehåll så blir det naturligtvis en lite kortare rapport den här gången, men några spelare har trots allt varit i aktion för sina klubbar.

Ben Pearson, Barnsley,spelade hela cupmatchen hemma mot York som Barnsley vann med 2-1. Gästerna tog ledningen men efter 67 minuters spel kvitterade Pearson för Barnsley och med sju minuter kvar kunde de avgöra genom Hammill. Pearson spelade förstås hela matchen när Barnsley tog emot Port Vale i ligaspelet men den dåliga formen i ligan fortsätter för Barnsley som förlorade med 2-1.

Donald Love, Wigan, var på landslagsuppdrag med Skottland och medverkade därför inte i Wigans 4-0 vinst i cupen mot Blackpool och inte heller i Wigans 2-0 vinst borta mot Rochdale.

Joel Castro Pereira, Rochdale, fick chansen i cupmatchen mot Morecambe som Rochdale förlorade med 1-0. Pereira kan dock vara nöjd med sin insats då han räddade en straff och var dessutom snabbt uppe och greppade returen. Pereira blev utsedd till bäste spelare i hemmalaget som i övrigt gjorde en svag insats. Det var dock Pereiras första och enda framträdande då han nu är tillbaka i United igen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS